Fb.Li.In.

Welkom ABS DeRonde!

Logo ABS DeRonde

Welkom!

Onlangs heeft ABS DeRonde gekozen voor Studio oog appel. Voor ABS DeRonde gaan wij de website helemaal opnieuw opbouwen, wordt het logo vernieuwd en ook krijgen zij een nieuw visitekaartje.

De website zal een WordPress website worden en moet voldoen aan de eisen van nu. Dit betekend uiteraard dat het design helemaal geoptimaliseerd wordt voor de klanten van ABS DeRonde en uiteraard ook dat de SEO integratie van een hoog niveau zal zijn. Dat de website responsive is lijkt ons geen verrassing en op deze manier kan de website straks jaren mee. Voor de website zullen nieuwe teksten worden geschreven en tevens ook nieuwe foto’s worden gemaakt. Op deze manier willen we een meer betrouwbaar gevoel creëren bij de klant. Ook zal er een mooie tekening worden gemaakt van het nieuwe pand, de gasfabriek te Meppel, die nog meer gevoel legt in de website. Deze tekening komt ook terug op het visitekaartje. Zo geven wij een vertrouwd en herkenbaar gevoel mee.

Het logo zal worden gebaseerd op het oude logo om de herkenbaarheid te behouden. De website zal veel informatiever worden dan de huidige website. Er zullen elke week meerdere nieuwsartikelen geplaatst worden en je zult straks veel gestelde vragen makkelijk terug kunnen vinden. Wij maken het de klant ook steeds makkelijker om contact te leggen. Wat betreft SEO zal er een uitgebreid zoekwoorden analyse worden uitgevoerd die ervoor zal zorgen voor meer conversie en uiteindelijk ook meer omzet. Op deze manier betaald de website zich op termijn zelf terug. Dit geeft ABS DeRonde een voorsprong op de concurrentie in de omgeving. Wij kijken er naar uit om de eerste ontwerpen te gaan maken en zetten uiteraard in op een vruchtbare samenwerking. Houd onze website goed in de gaten voor de voortgang en lancering van dit mooie en toffe project!