Fb.Li.In.

Webhosting voor 1 euro!

webhosting

Is je website traag? Heb je alles al geprobeerd om je website sneller te maken maar wil het niet lukken? Heb je geen idee waar het aan ligt? Kon je de verleiding van goedkope webhosting niet weerstaan? Misschien is het probleem makkelijker op te lossen dan je denkt.

Hosting is iets waar vaak makkelijk over wordt gedacht. Mensen kiezen vaak voor goedkope hosting bij bijvoorbeeld Strato. Grote reclames met webhosting voor 1 euro! De meeste mensen realiseren zich echter niet dat in deze gevallen goedkoop vaak duurkoop kan zijn. De webhosting kan je website maken of kraken, denk hier dus goed over na! Zoek goed uit welke host bij je past.

Shared webhosting vs containerisatie

Bij shared hosting worden alle server capaciteiten gedeeld. Daardoor kan een misdragende ‘buurman’ de snelheid, veiligheid en stabiliteit van je website in gevaar brengen. Als je ‘buurman’ veel data weg trekt of zijn website niet goed beveiligd dan kan dat van invloed zijn op jouw website waardoor deze bijvoorbeeld trager wordt. Veel hosts als Strato, One.com etc, gebruiken deze shared hosting. Lekker goedkoop maar voor jou als gebruiker dus niet altijd even fijn!

Bij containerisatie is dit niet het geval. Je website staat op een “mini” server die volledig is afgeschermd. Het heeft zijn eigen hardware (processorkracht, werkgeheugen, etc.) en is daardoor altijd sneller en veiliger dan shared hosting.

Support

Mocht je problemen krijgen met je website, hosting, e-mail of iets anders, dan is een goede support wel fijn. Veel bedrijven bieden gelukkig inmiddels een Live chat aan zodat je meteen in contact komt met een support medewerker die je verder kan helpen. Een belangrijk aspect, je wilt namelijk niet 3 dagen wachten voordat je probleem is opgelost. Ook heeft een goede hosting partij vele handleidingen die je kunnen helpen bij het optimaliseren van je website. Handig voor jou of degene die je website aan het maken is.

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Heb je zo je best gedaan om je zoekmachine optimalisatie goed voor elkaar te krijgen, misschien heb je er zelfs wel een aardig bedrag in gestoken, heeft je trage website zelfs invloed op je zoekresultaten in Google. Je wordt meer naar onder geplaatst en dat heeft dus over all een negatief effect. Tijd voor actie dus!

Dus…

  • Is jouw website traag?
  • Heb je geen idee waar het aan ligt?
  • Heb je alles al geprobeerd?

Misschien zit je op een shared host en heb je een vervelende ‘buurman’. Kijk dus ook eens naar je hosting!

Switchen

Switchen van host is vaak makkelijker dan je denkt, zeker met een WordPress website hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Het kan je echter wel veel voordeel opleveren en hoeft vaak helemaal niet zo heel veel meer te kosten! Meer weten? Neem dan direct contact op!