Fb.Li.In.

Een bewuste keuze.

TFD Floortile is een grote speler in de wereld van PVC vloerbedekking. Bekend om hun veelzijdige collectie die niet van echt hout te onderscheiden is.

TFD Floortile

TFD Floortile is een grote speler in de vloerenbranche, niet gek dus dat alles uit de kast is getrokken om tot meerdere fantastische producten te komen. Zo hebben wij meerdere brochures en magazines, stalenkoffers, vlaggen en zelfs een mobiele app voor TFD ontwikkeld.

Klant:

TFD Floortile

Diensten:

Branding, Illustraties, UI & UX Design, Webdesign

Project Link:
TFD Floortile BV stalenkoffer
TFD Floortile BV stalenkoffer

Het idee.

Zo een fantastische collectie verdient het om op de best mogelijke manier getoond te worden. In samenwerking met Decostayle BV hebben we een drietal stalenkoffers ontwikkeld welke de vertegenwoordigers makkelijk mee konden nemen naar de TFD dealers door het hele land.

Naast deze stalenkoffers is er ook een magazine en een brochure ontwikkeld om mee te geven aan particulieren. In exact dezelfde stijl als de stalenkoffers. Allen hebben zij dezelfde warme en chique stijl die de kwaliteit van de producten van TFD toont.

Vervolgens hebben we de productlijn verder ontwikkeld. De stijl is cleaner en rustiger geworden door meer gebruik te maken van de kleur wit, zonder dat deze de warme en chique uitstraling mist die bij TFD Floortile als corporate business hoort.

De stalen swatches van de destijds nieuw uitgebrachte Pro-serie zijn in een vergelijkbare stijl ontworpen, echter dit keer met grijswaarden. Daarnaast is er duidelijk nagedacht over de gebruikte materialen en de kosten die drukwerk met zich meebrengen. Zo is er een stijl ontstaan met de ‘look and feel’ die hoort bij TFD Floortile, maar met aandacht voor duurzaamheid, milieu, budget en de praktische voorwaarden.

TFD floortile Magazine
TFD Floortile UI & UX design
Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.