Fb.Li.In.

Onze vaste partner in teksten.

Teksten zijn naast foto’s vaak het ondergeschoven kindje van een nieuwe website. Dat dit niet hoeft bewijst tekstbureau de Taalvink.

Tekstbureau de Taalvink

Tekstbureau de Taalvink is opgericht door Roelie, een creatieve alleskunner in de Nederlandse en Engelse taal. Ze is afgestudeerd als vertaler Engels en muziekdocent en heeft een aantal jaren gestudeerd aan de kunstacademie, dus iemand die weet wat ze wil op creatief gebied! Een website waar zij haar potentiële klanten kan overtuigen.

Klant:

Roelie Koobs

Diensten:

Branding, Webdesign

Project Link:
Webdesign Tekstbureau de Taalvink

Het idee.

Het logo, de Vink, is samen met Roelie ontworpen. Zij heeft de eerste schetsen gemaakt en hierna is het logo afgemaakt door ons. Zo ontstond een unieke samenwerking waardoor Roelie nog veel meer het gevoel heeft dat ze heeft meegewerkt aan de realisering van de huisstijl en de website.

Teksten en zelfs de foto’s zijn ook gemaakt door Roelie zelf en dat was dus ook snel geregeld! Hierdoor heeft de ontwikkeling veel minder lang geduurd dan bij andere projecten.

Roelie was van mening dat tekstbureaus vaak weinig creativiteit op de website lieten zien, dit moest anders en dat is dus ook gebeurd. Een tof drieluik waardoor je Roelie haar eigen typemachine ziet is de eye-catcher van de website geworden. Het geeft een speels effect aan de website. Roelie heeft door deze samenwerking zelf de puntjes op de i van de website gezet.

Taalvink visitekaartje

Het resultaat.

“Studio oog appel weet het ideale midden te vinden tussen de wensen van de klant en een grafisch hoogstaand ontwerp. Met een webontwerp van Studio oog appel staat je site wat betreft SEO op de eerste rang.” – Roelie Koobs, de Taalvink.

Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.