Fb.Li.In.

Een klant van wereldklasse.

Nederlands-, Europees- én Wereldkampioen! Maxim Gazendam is carver van beroep en maakt de meeste fantastische zand- en ijssculpturen.

Puremaxim.

Onze nieuwe klant is Nederlands-, Europees- én Wereldkampioen! Maxim Gazendam is carver van beroep en maakt de meeste fantastische zand- en ijssculpturen.

Zo een groot kampioen heeft ook een fantastische website nodig welke zijn werk in alle glorie laat zien. Die stap durfde wij wel aan! 

De website is meertalig aangezien er genoeg interesse is voor Maxim vanuit andere regionen dan alleen ons mooie Nederland.

Klant:

Maxim Gazendam

Diensten:

Design, Branding, Mobile

Project Link:
Puremaxim website concept

Het idee.

Het punt van zo een fantastisch vak is dat je werk niet ongezien mag blijven en zéker niet op je eigen website. Hierdoor heeft Maxim zijn werk een prominente plek gekregen op de website. Op de homepage krijg je al direct een impressie van zijn meesterwerken.

Het portfolio is zo weergegeven dat het makkelijk per project te bekijken is. En als je begint bij Maxim zijn biografie en kijkt naar de prijzen die hij heeft gewonnen kan je van daaruit zo direct het betreffende project bekijken. 

Meertaligheid is uiteraard belangrijk aangezien Maxim de hele wereld overvliegt. De website is dan ook in het Nederlands en Engels.

Puremaxim-website

Het resultaat.

Maxim is zeer tevreden met het resultaat en het feit dat zijn werk zo een prominente plek heeft gekregen.De belangrijke meertaligheid was eenvoudig gerealiseerd en dus kan hij zijn visitekaartje overal en aan iedereen uitdelen.

En uiteraard zijn ook wij trots op deze website. Het is een prachtige showcase geworden vol met toffe details en anders dan de meeste websites die online staan. wereldkampioen waardig!

Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.