Fb.Li.In.

Be part of a revolution.

Laat je verrassen en mee slepen in de wereld van Mozenzi. Een revolutionair mozaïek luxeproduct dat je niet zomaar overal tegen komt.

Mozenzi.

Mozenzi is een revolutie binnen de wereld van mozaïek; traditioneel uitziende tegels kunnen worden beprint met elke gewenste afbeelding. Mozenzi staat op de markt als leverancier van luxeproducten. De splendeur van de producten vormde het uitgangspunt bij het ontwerpen van de productlijn van Mozenzi: innovatief en luxueus.

Klant:

Mozenzi Art & Design

Diensten:

Design, Graphic design

Project Link:
Mozenzi banner

Het idee.

Het mooie van Mozenzi is dat je de creativiteit de vrije loop kunt laten nemen. Alles kan en mag, als het maar luxe uitstraalt. Dit hebben we laten terugkomen in het magazine van Mozenzi. Dit ruim 120 pagina’s tellende boekwerk bevat de gehele collectie en laat zien wat er allemaal voor fantastische dingen mogelijk zijn met dit mooie product.

Door veel gebruik te maken van wit en het extra luxe papiersoort versterkt het gevoel van hoge kwaliteit alleen maar meer. Door een samenwerking met Afrojack is er op een grote beurs één volledige muur met zijn afbeelding erop geweest. Dit trok enorm veel aandacht en was een schot in de roos. Deze foto is daarna gebruikt op ondermeer banners voor andere beurzen. Fun fact: Afrojack heeft zelf een Mozenzi kunstwerk van zijn eigen foto thuis hangen van 2 bij 3 meter.

Mozenzi brochure
Mozenzi magazine binnenkant
Mozenzi magazine
Mozenzi magazine

Het resultaat.

Mozenzi is een gevestigde naam geworden in de wereld van Mozaïek en bied opties die andere soorten mozaïek niet kunnen bieden. Mede door de uitstraling van al het reclamemateriaal is direct duidelijk dat het om een luxe product gaat. 

Wij zijn trots op het resultaat dat we hebben neergezet voor een groot merk als Mozenzi en kijken hierop terug met een zeer goed gevoel.

Mozenzi vlag
Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.