Fb.Li.In.

Een vloer voor ieder huis..

Als je opzoek bent naar een nieuwe vloer is Laminaat en PVC online dé plek om deze uit te zoeken. En wij vernieuwde de website voor ze met een ultiem hoogstandje!

Laminaat en PVC online

Wat een klus! We kunnen niet anders zeggen dan dat dit een ware uitdaging bleek te zijn. Niet perse vanwege het nieuwe uiterlijk maar vooral vanwege de wens van Nick. Hij wilde namelijk een uitgebreid systeem in zijn webshop hebben waar klanten niet alleen de vloer kunnen bestellen maar meteen allerlei andere extra’s kunnen mee bestellen.

Denk aan een inloop mat, het egaliseren of plinten. Het is allemaal mogelijk gemaakt. Samen met het nieuwe strakke industriële design van de website is het een hoogwaardig geheel geworden. Iets waar zowel Nick als wij trots op kunnen zijn.

Ook nog een shout-out naar Tekstbureau de Taalvink die het schrijven van alle teksten voor haar rekening heeft genomen!

Klant:

Laminaat en PVC online

Diensten:

Branding, Webdesign

Project Link:
Website Mockup Laminaatenpvconline.nl

Het idee.

Nick kwam bij ons met de vraag om de website een nieuw uiterlijk te geven. Deze uitdaging wilde wij uiteraard wel aangaan En al snel hadden we het nieuwe uiterlijk voor de website in samenspraak met Nick rond. Een industrieel ontwerp met veel zwart en wit zoals de interieurs op dit moment ook veel terug te vinden zijn. Op deze manier kunnen klanten nog beter de nieuwe vloer visualiseren.

Ook het logo zou vernieuwd worden en na meerdere ontwerpen te hebben gemaakt koos Nick voor het ontwerp met het huisje en de vloer. Een vloer voor ieder huis. Een mooie slogan die precies uitbeeld wat Nick wilt bereiken met zijn bedrijf.

Ook het logo zou vernieuwd worden en na meerdere ontwerpen te hebben gemaakt koos Nick voor het ontwerp met het huisje en de vloer. Een vloer voor ieder huis. Een mooie slogan die precies uitbeeld wat Nick wilt bereiken met zijn bedrijf.

Plugin

De plugin.

De nieuwe plugin om naast het kopen van de vloer ook direct allerlei andere services mee te bestellen bleek een grote uitdaging. Aan vele opties hingen enorm ingewikkelde wiskundige formules en het moest er uiteraard ook nog gelikt uit zien. Een uitdaging waar uiteindelijk maanden over is gedaan maar wat het werk meer dan waard is geweest.

Geen enkele kamer is een perfect vierkant waar alle lamellen precies in passen. Er moest rekening gehouden worden met een snijverlies van 5%. Daarnaast moest voor elke tool het aantal pakken aangepast worden naar boven, je kunt helaas niet 5,5 pak verkopen. Hetzelfde verhaal geldt voor de plinten, deze hebben een bepaalde lengte en deze verkoop je per lengte. Een ingewikkelde plugin die het voor de klant juist extra makkelijk maakt!

Het resultaat.

Ondanks de tijdrovende klus zijn we trots op het resultaat want dat mag er wezen, De website laat de vloeren tot leven komen, er zijn een paar mooie speciale effecten geïmplementeerd en  door de nieuwe plugin kan je een vloer bestellen zoals je dat nog nooit deed. Geen verrassingen achteraf.

Ook hebben we direct de website op een aantal vlakken geoptimaliseerd om een betere gebruikerservaring te geven aan de bezoekers. De website is op deze manier aanzienlijk sneller geworden dan hij was!

Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.