Fb.Li.In.

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Woongroep het Wereldhuis wil als beschermde woonvorm een veilige plek zijn met een goed sociaal klimaat waar iedere bewoner in zijn uniek zijn wordt geaccepteerd.

Het Wereldhuis.

Tijdens oud en nieuw 2020/2021 is Het wereldhuis slachtoffer geworden van geweld. De ramen werden door vuurwerkbommen en autobranden vernield. Nieuwe ruiten zaten er zo in maar daardoor waren de stickers op de ramen met de logo’s verdwenen. 

Mascha ter Doest, directrice van Het Wereldhuis vroeg of Studio oog appel nieuwe stickers wilde maken. Natuurlijk wilde wij dat, echter was het logo wat ze hadden van dusdanig slechte kwaliteit dat we deze opnieuw moesten maken. Toen de vraag kwam of er dan een nieuw logo moest komen of dat we de oude opnieuw moesten maken viel de beslissing op een compleet nieuw logo. Nieuwe kleuren en een totaal andere stijl.

Klant:

Het Wereldhuis

Diensten:

Branding, Webdesign

Project Link:
Het wereldhuis

Het idee.

Het logo moest een vertrouwd gevoel geven en professioneler zijn dan het oude logo. Betere kleuren en meer rust. Het nieuwe logo moest op de gevel komen en ook op de net vernieuwde website. We gingen de uitdaging aan en maakte 3 logo’s. Alle 3 hadden ze een totaal andere stijl. De handgetekende versie is het uiteindelijk geworden en geeft duidelijk de naam weer.

De nieuwe website, die nog in de kleuren van het oude logo was moest ook worden aangepast zodat het 1 geheel zou worden. Nu zijn wij altijd een beetje huiverig om andermans werk aan te passen maar gelukkig liepen we hier niet tegen hele grote problemen op. 

wereldhuis website

Het resultaat.

Zowel wij als Het Wereldhuis zijn zeer tevreden met het resultaat. Het logo ziet er strak maar speels uit en geeft een fijn gevoel. De website is aangepast en ook dit is een mooi geheel geworden. Omdat de samenwerking zo soepel verliep hebben wij meteen het onderhoud van de website overgenomen.

Ook hebben we direct de website op een aantal vlakken geoptimaliseerd om een betere gebruikerservaring te geven aan de bezoekers. De website is op deze manier aanzienlijk sneller geworden dan hij was!

Mascha ter Doest

Voor een kleine klus bij Studio oog appel terecht gekomen. Door de fijne communicatie, creatief denken en snel handelen, besloten om bij Studio oog appel klant te blijven.

Geheel tevreden over de diensten die geboden worden en het meedenken.

Mascha ter Doest
Het Wereldhuis Deventer
Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.