Fb.Li.In.

Hiep hiep hoera, again!

Het meest duurzame alternatief voor een traditioneel geboortekaartje!

Geboortefilm.

Een fantastisch duurzaam alternatief voor het traditionele geboortekaartje. Dat is precies wat de ouders van Saar in gedachte hadden. Op deze manier konden ze al hun familie en vrienden op een stoere wijze op de hoogte brengen van de geboorte van Saar en op een originele manier de naam onthullen!

Klant:

Particulier

Diensten:

Animatievideo

Project Link:

Het idee.

Toegegeven, het klinkt in dit geval wel lekker makkelijk maar dat was het zeker niet. Mariska en Joris kwamen naar aanleiding van het filmpje van Fos bij Studio oog appel terecht en gaven te kennen dat ook zij zoiets tofs wilde hebben. We gingen aan de slag met hun persoonlijke verhaal.

Maar helaas heb je soms iets gemaakt wat de persoon niet genoeg raakt en dat was hier het geval. Het eerste concept, uitgewerkt op papier en later de eerste versie leek heel tof.. Op papier.. Maar het was het toch niet. We besloten om dat concept los te laten en iets te maken wat leuk en opzwepend was met het verrassingseffect.

Het resultaat.

Uiteindelijk zijn we tot een mooi resultaat gekomen ook al ging het niet zonder slag of stoot. De muziek en het beeld zijn in harmonie en heeft alle elementen in zich om mensen te verrassen. 

Wil jij nou ook zo een tof animatiefilmpje hebben voor de geboorte van je zoon of dochter, of voor iets heel anders? Neem dan direct contact met ons op en we gaan voor je aan de slag!

Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.