Fb.Li.In.

Hiep hiep hoera!

Animatiefilms van hoog niveau. Laat je omver blazen door deze toffe geboorte animatievideo, het leukste alternatief voor een gewoon geboortekaartje.

Geboortefilmpje Fos.

De eerste animatie video van Studio oog appel is een feit. Een origineler geboortekaartje is er niet te vinden. Direct op je telefoon, versturen naar al je vrienden en familie. Delen op social media. Een nieuwe trend is geboren!

De illustraties zijn eerst getekend op de iPad, hierna omgezet in vectoren in Illustrator en verder bewerkt. Hierna zijn we met deze illustraties aan de slag gegaan binnen After Effects om een mooie animatie video te creëren. Het resultaat mag er zeker zijn!

Klant:

Particulier

Diensten:

Animatievideo

Project Link:

Het idee.

In dit digitale tijdperk waar men alles wilt delen op social media, via Whatsapp en andere online diensten is dat met een traditioneel geboortekaartje wat lastig. Deze verstuur je met de post, krijg die maar eens op een toffe manier verstuurd over Whatsapp.

Daar komt een geboortefilmpje natuurlijk veel beter van pas. Voor een stel maakte wij deze animatie video voor de geboorte van hun zoontje Fos. Alle onderdelen zijn eerst los getekend op de iPad waarna ze zijn omgezet naar vector bestanden. Hierdoor konden ze zeer makkelijk toegevoegd worden in het filmpje. Alles is helemaal custom made, tot de muziek aan toe!

Het resultaat.

Het filmpje is super enthousiast ontvangen, iedereen vond het origineel en zelfs de oudere generatie vond het fantastisch. We kunnen dan ook zeker spreken van een geslaagd experiment.

Wil jij nou ook zo een tof animatiefilmpje hebben voor de geboorte van je zoon of dochter, of voor iets heel anders? Neem dan direct contact met ons op en we gaan voor je aan de slag!

Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.