Fb.Li.In.

Fotografie van het hoogste niveau.

Nu voor iedereen toegankelijk. Of het nu om een bedrijfsreportage gaat of om portretfoto’s. Fotozoalsjebent zorgt dat u er top op staat.

Fotozoalsjebent

Irene Gudden is professioneel fotograaf van beroep en toen zij Fotozoalsjebent begon was het al vrij snel duidelijk dat haar website haar beste werk in 1 oogopslag weer moest gaan geven. 

Een plek waar je overdonderd wordt met de tofste foto’s die Irene heeft gemaakt. En dat was makkelijk want de beelden waren zo gaaf dat ze voor zich spraken. Er ontstond al direct een hele goede sfeer op de website. 

Klant:

Fotozoalsjebent

Diensten:

Webdesign, Branding

Project Link:
Fotozoalsjebent-website

Het idee.

Een slider als homepage waar categorieën aanhangen. Elke slide heeft zijn eigen categorie en de tofste foto moet in beeld komen waarna je direct door kan klikken naar de betreffende foto’s. Het werk zou voor zich spreken.

Het visitekaartje moest op een toffe manier weergeven wat Irene doet. Portretfoto’s maar ook landschappen bijvoorbeeld. De dubbelexposure op het visitekaartje is echt heel tof geworden en spreekt boekdelen.

Fotozoalsjebent-visitekaartje

Het resultaat.

Irene is enorm blij dat zij haar werk nu in volle glorie aan de wereld kan laten zien. Mensen ermee kan inspireren en overtuigen om voor Fotozoalsjebent te kiezen.

En ook haar visitekaartje overtuigd als een waar creatief geheel. Zodra mensen het visitekaartje in handen krijgen kijken ze al vol bewondering, en dan hebben ze de foto’s soms nog niet eens gezien!

Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.