Fb.Li.In.

Denkt u aan de toekomst? Zij denken mee!

Duzatech is een zeer succesvolle start-up welke binnen no time de grootste klanten bediend en tofste projecten realiseert in het hoge segment.

Duzatech.

Duurzame technologie is niet meer weg te denken uit de wereld. Iedereen wilt zijn huis of bedrijfspand verduurzamen. Duzatech heeft klanten in het hogere segment en daar moest de website, visitekaartje en de bedrijfswagens bij aansluiten.

Klant:

Duzatech

Diensten:

Branding, Graphic design, Illustraties, Webdesign

Project Link:
Duzatech website Concept

Het idee.

Een illustratie die de basis vormt voor de herkenbaarheid van Duzatech. De website, het visitekaartje en de bedrijfswagens moesten allemaal snel herkenbaar zijn. Dat is gelukt, en hoe! De illustratie maakt direct duidelijk dat duzatech meehelpt om de wereld een betere plek te geven doormiddel van duurzame technologie te gebruiken. 

De website is nog niet af, het visitekaartje en de bedrijfswagen echter wel dus zetten we het project er toch alvast tussen.

Visitekaartje Duzatech

Het resultaat.

Duzatech krijgt louter positieve reacties op het toffe ontwerp van het wagenpark. De illustratie springt van de wagen af en met de herkenbaarheid zit het wel snor. 

Ook het visitekaartje valt in de smaak. Hij is lekker dik, zodat deze niet verkreukeld in de broekzak en ziet er tegelijkertijd mooi en luxe uit. De website is nog een puntje van aandacht maar ook die zal deze fantastische lijn doorzetten.

Duzatech bedrijfswagens
Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.