Fb.Li.In.

Your best friend for testing environments!

Het testen van websites en mobiele apps doen we voortaan bij DeBadmeerkoetCompany! Het online platform voor al je testomgevingen.

DeBadmeerkoetCompany

Tijdens het bouwen van de website van 1 van onze klanten liepen we tegen het problemen aan. Zowel de CPU als het geheugen liepen tegen de limiet aan. Dit omdat er op onze server zowel onze eigen website als een stagingwebsite stonden plus nog een aantal websites in ontwikkeling. Dat werd iets teveel van het goede ondanks ons aardig goede pakket bij Antagonist.

Hiervoor zijn we opzoek gegaan naar een oplossing en hebben we DeBadmeerkoetCompany opgezet. Een testomgeving waar wij zoveel websites of mobiele apps kunnen testen als we willen, met veel meer resources dan ons huidige pakket. Hier hadden we uiteraard een logo en een nieuwe website nodig. Zo gezegd, zo gedaan!

Klant:

DeBadmeerkoetCompany

Diensten:

Branding, Webdesign

Project Link:
Website DeBadmeerkoetCompany

Het idee.

Natuurlijk is het een gekke naam maar in sommige gevallen werkt dat juist positief. Want wie vergeet deze naam nu nog? Precies.. En bij die gekke naam moest een te gek logo komen. Dat is wat ons betreft gelukt. De uitstraling van de gekke vogel is perfect. En ondanks een badeend vaak geel is maar een meerkoet zeker niét geel is hebben we toch voor een geel uiterlijk gekozen. Puur omdat het mooi staat en omdat het kan.

De website is fantastisch in al zijn simpelheid maar bied alle informatie die nodig is en is daardoor ook zeer overzichtelijk. Je weet wat ze doen, je weet wat je kan verwachten, wat wil je nog meer?

Logo DeBadmeerkoetCompany

Het resultaat.

Het is een zeer geslaagd en herkenbaar geheel geworden en we kunnen alleen maar lachen als we kijken naar het geheel. Missie geslaagd!

Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.