Fb.Li.In.

Live the life you’ve imagined.

Online coaching, wanneer het jou uit komt. Makkelijk online in te boeken via de handige planner. Dat is coaching van de 21e eeuw.

CtrlAltLife.

Soumya Kamphuis zocht een studio in de buurt die voor haar nieuwe bedrijf CtrlAltLife de website wilde maken. Als het even kon zou het handig zijn als er ook meteen een logo en een visitekaartje gemaakt konden worden. Gelukkig zijn wij van alle markten thuis! Na uitgebreid brainstormen met Soumya aan de hand van moodboards zijn we aan de slag gegaan om een logo te maken die past bij de visie die CtrlAltLife wilt uitstralen. De boom illustreert het leven dat centraal staat binnen het bedrijf.
Klant:

Soumya Kamphuis

Diensten:

Branding, Illustraties, Webdesign

Project Link:
website ctrlaltlife
website ctrlaltlife

Het idee.

De website, welke is gebouwd in WordPress, heeft een overzichtelijk uiterlijk meegekregen welke naadloos aansluit met het logo. Er zit een agenda in om je direct in te schrijven voor een e-coaching sessie en een webshop waar je coaching pakketten kunt bestellen. Elke maand staat er een nieuwe vlog centraal op de homepage.
Het visitekaartje trekt de lijn van de website en het logo door naar je broekzak. Het kaartje is luxe, heeft mooie afgeronde hoeken en een illustratie van de belangrijkste doelgroep van CtrlAltLife. Voor de website hebben we samengewerkt met tekstbureau de Taalvink en de fotografie is gedaan door Artcrafx.
visitekaartjes ctrlaltlife

Het resultaat.

“Ik wilde graag een professionele website maar de techniek eromheen, daar zag ik erg tegen op. Studio oog appel heeft een unieke converterende website voor mij gemaakt die snel is en ook nog eens goed scoort in de zoekmachines. Tijdens het maken van de website luisteren ze echt naar wat ik wil, denken met mij mee, maar geven ook hun eigen input. De communicatie en service is top.” – Soumya Kamphuis, CtrlAltLife.

Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.