Fb.Li.In.

Méér dan administratie

Een simpel administratiekantoor kan je ABS DeRonde zeker niet noemen. Het pand, de vernieuwde website en visitekaartjes. Het straalt allemaal kwaliteit uit.

ABS DeRonde.

Erik de Ronde was toe aan het professionaliseren van zijn onderneming. Hij huurde een ruimte in de iconische gasfabriek in Meppel. Een industrieel pand waar hij zich thuis voelde met zijn bedrijf. Zijn vrouw Ingrid kwam hem versterken. Deze professionalisering moest worden doorgevoerd door het hele bedrijf en dus moest de website op de schop. Ook het visitekaartje moest eraan geloven. 

Klant:

ABS DeRonde

Diensten:

Branding, Webdesign

Project Link:
Website concept ABS DeRonde

Het idee.

De industriële uitstraling moest worden meegenomen in de nieuwe website maar er moest ook iets extra’s komen. De kleur groen werd verfrist en voor de website en het visitekaartje werd een super toffe tekening gemaakt door Josje Hemmes van Brickskin.

De homepage is een slider geworden en elke slide is gereserveerd voor een essentieel deel van de werkzaamheden die ABS DeRonde uitvoert. Overzichtelijk maar toch met een heel tof effect. De website zit ook vol met toffe details die het gemakkelijk maakt voor bestaande of nieuwe klanten om contact op te nemen. 

Het visitekaartje laat aan de voorkant het prachtige pand zien en trekt de stijl van de website door.

Visitekaartje concept ABS DeRonde

Het resultaat.

ABS DeRonde heeft meerdere ontwerpvoorstellen gekregen maar toen ze het uiteindelijke ontwerp zagen waren zij meteen verliefd. Dit moest hem worden. En dat een half uur nadat wij het ontwerp hadden opgestuurd. Soms weet je het gewoon direct, dit is het!

Het is wederom een tof project geweest en er is super veel gedaan qua zoekmachine optimalisatie om straks meer klanten binnen te halen. Op deze manier betaald de website zichzelf straks binnen no time ook weer terug. 

Logo ABS DeRonde
Erik de Ronde

Prettig in contact, deskundig, reageert snel op mails, is zeer creatief, denkt goed mee over (on)mogelijkheden. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Erik de Ronde
ABS DeRonde
Delen:
Fb.
Tw.
Pi.
In.