Fb.Li.In.

Een team vol kennis en ervaring staat voor je klaar.

Alles wat je wilde weten over ons. Waar ligt onze kracht en waarom zou je voor Studio oog appel moeten kiezen? Ontdek het hier!

Creatief, ambitieus, een klein beetje gek.

Grafisch ontwerp studios schieten als paddenstoelen uit de grond, veel studenten starten na de studie als zzp’er of slaan de handen in een in een samenwerkingsverband. Keuze zat dus! Waarom dan kiezen voor Studio oog appel? Lees alles dat je wilde weten over ons.

In de 3 jaar dat Studio oog appel inmiddels bestaat hebben we een eigen identiteit gecreëerd waar we trots op zijn. Hoge kwaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht voor de klant, een goed luisterend oor, heel veel creativiteit en oog voor detail. Deze creativiteit is herkenbaar en tegelijkertijd onze valkuil. Teveel van hetzelfde is ook niet goed en daarom blijven we onszelf uitdagen. Dit komt de klant alleen maar ten goede. Daarnaast houden we enorm van onderzoeken en analyseren.

Onze kracht ligt in het vertalen van het idee van de klant naar een uiteindelijk product. Daarin staat de klant van onze klant centraal. De reacties van onze klanten bij een eerste ontwerp zijn vaak al zeer positief, en dan moeten de beste ontwerpen vaak nog komen! En met ons onderhoudscontract op het gebied van websites ben je gegarandeerd dat je website altijd voldoet aan de eisen van nu. Zo heeft de klant er geen omkijken naar. Tevens hebben we een groot netwerk van vakmensen om ons heen zoals tekstschrijvers en fotografen.

Opgericht in 2017

Grand theft auto V

Inception

China

Favoriete emoticon

Het team...

Jarno

Jarno - Front-end developer

Jarno is eigenaar van Studio oog appel en Front-end developer. In 2017 is Jarno begonnen met Studio oog appel en werkt inmiddels samen met Muhlis en Roy aan dit succesverhaal.

Muhlis

Muhlis - Illustrator & animation designer

De van oorsprong Turkse Muhlis is, ondanks zijn jonge leeftijd een creatieveling pur sang. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en focust zich vooral op (Lottie) animaties en video. 

Roy

Roy - Back-end developer

Roy is de ervaren back-end developer binnen Studio oog appel en brengt een bak aan kennis en ervaring met zich mee. Wat u maar wilt, hij draait zijn hand er niet voor om.

Focus.

We nemen geen genoegen met goed, dus we blijven ons ontwikkelen. Hierdoor blijft de focus scherp en zijn we beter in staat om iets af te leveren wat de beste gebruikerservaring oplevert.

Ervaring.

Een team met jaren ervaring staat tot je beschikking met maar één doel. Creëren wat past bij jou en bij je klanten of bezoekers. Zo vinden wij met goede analyses het beste resultaat.

Plezier.

Plezier in ons werk en in onze creaties. Het loopt als een rode draad door het bedrijf. Je bent veel productiever als je iets doet wat je leuk vindt.

Over onderhoud gesproken...

Te vaak horen we dat de aftercare ontbreekt bij ontwerpstudio’s. Hier springt Studio oog appel op in. Beveiliging van websites (ook in de toekomst), updates, nieuwe ideeën, dit zijn dingen die bij ons vanzelfsprekend zijn, iets wat je gewoon mag verwachten voor de prijs die je betaalt. Dus is je website af, dan blijven wij die onderhouden en updaten. Moeten er dingen toegevoegd worden? Geen probleem – we gaan direct weer voor je aan de slag.

Samenwerken?

Opzoek naar iets nieuws? Wij helpen je graag. Niemand doet zoiets graag alleen. Wij hopen dat je daarom met ons wilt samenwerken. Ondernemers, administratiekantoren, groothandels, zorginstellingen en andere geïnteresseerden gingen je al voor.