Fb.Li.In.

Maatschappelijk betrokken.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om ons milieu zeer serieus. Wij denken na over de productie en over de producten van de klant met het milieu in ons achterhoofd. Dit is maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij denken aan onze toekomst, die van jou, en van de toekomstige generaties. Studio oog appel geeft om de natuur en de medemens. Er is alle reden om met beide zorgvuldig om te gaan en milieubewust zijn is dan ook een van de criteria waarop wij onze partners uitzoeken. Drukkers die milieuvriendelijk te werk gaan bijvoorbeeld. Maar wacht even! Een beter milieu begint bij ons zelf. Dus wij denken mee met onze klanten om het milieu zo min mogelijk te belasten. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van gebruikte materialen of het gebruiken van bepaalde kleuren. Het lijken wellicht kleine dingen, maar bij een oplage van 20.000 stuks maakt het echt uit!

Maar wacht even!

Een beter milieu begint bij onszelf.

Dus wij denken mee met onze klanten om het milieu zo min mogelijk te belasten. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van gebruikte materialen of het gebruiken van bepaalde kleuren. Het lijken wellicht kleine dingen, maar bij een oplage van 20.000 stuks maakt het echt uit!

Hier is echt over nagedacht.

TFD Pro

De hele stijl van de TFD Pro collectie is uitgedacht met het milieu in gedachten. De verpakking van de planken en tegels is bewust niet bedrukt (met uitzondering van de noodzakelijke naam en logo’s). De stalenboeken zijn gedrukt in grijstinten, net als al het andere promotiemateriaal.

Samen met de klant helpen we de natuur een handje.

Dit zijn wij.

“Studio oog appel is voor mij de plek waar ik heen ga met mijn ontwerpvragen. Als ik zelf iets heb geschetst in Photoshop en dit wil laten omzetten tot een echt logo, en als ik bedrijfskleding wil laten bedrukken en mijn bestanden moet aanleveren.”

Jeroen Post
Sappelin

Samenwerken?

Opzoek naar iets nieuws? Wij helpen je graag. Niemand doet zoiets graag alleen. Wij hopen dat je daarom met ons wilt samenwerken. Ondernemers, administratiekantoren, groothandels, zorginstellingen en andere geïnteresseerden gingen je al voor.