Fb.Li.In.

Website CtrlAltLife is live!

ctrlaltlife.nl

Soumya Kamphuis zocht een studio in de buurt die voor haar nieuwe bedrijf CtrlAltLife de website wilde maken. Als het even kon zou het handig zijn als er ook meteen een logo en een visitekaartje gemaakt konden worden. Gelukkig zijn wij van alle markten thuis!

Na uitgebreid brainstormen met Soumya aan de hand van moodboards zijn we aan de slag gegaan om een logo te maken die past bij de visie die CtrlAltLife wilt uitstralen. De boom illustreert het leven dat centraal staat binnen het bedrijf.

De website, welke is gebouwd in WordPress, heeft een overzichtelijk uiterlijk meegekregen welke naadloos aansluit met het logo. Er zit een agenda in om je direct in te schrijven voor een e-coaching sessie en een webshop waar je coaching pakketten kunt bestellen. Elke maand staat er een nieuwe vlog centraal op de homepage.

Het visitekaartje trekt de lijn van de website en het logo door naar je broekzak. Het kaartje is luxe, heeft mooie afgeronde hoeken en een illustratie van de belangrijkste doelgroep van CtrlAltLife.

Voor de website hebben we samengewerkt met tekstbureau de Taalvink en de fotografie is gedaan door Artcrafx.